Vitamin és Gyógynövény szaküzlet
FC Venoceutical emulzió visszérre - 125ml
FC Venoceutical emulzió visszérre - 125ml
5.183 Ft

FC Venoceutical emulzió visszérre – 125ml

5.183 Ft

Az elnehezedő láb érzete és gyors fáradása általában a láb alsó részének ereiben végbemenő elégtelen keringéssel függ össze. A mentol rövid ideig tartó hűs érzetet biztosít, a benne található hatóanyag lassan fejti ki hatását és hosszú ideig hat.

Készleten

Cikkszám: 111104 Kategóriák: ,
-20% Vitaking akció. Kuponkód: VITAKING20
-20% BioCo termékekre. Kuponkód: BIOCO20

FC Venoceutical emulzió visszérre

Biotechnológiai emulzió visszeres lábra.

Az elnehezedő láb érzete és gyors fáradása általában a láb alsó részének ereiben végbemenő elégtelen keringéssel függ össze. A korlátolt rugalmasságú erekből (amelyek el is záródhatnak) történő erőltetett visszaáramlás okozza az elnehezedés érzését. A probléma azonban komplex és sok más tényezőtől is függ, amely nemcsak a különböző érproblémákkal, hanem a kozmetológiával és a bőrgyógyászattal is kapcsolatos lehet.

A VENOCEUTICAL biotechnológiai emulzió eddig nem használt, magas hatékonyságú és kíváló hatóanyagok összessége. A termék az árnika, a valódi ciprus tobozainak, a fürtös salamonpecsét és a vadgesztenye koncentrált vízglikolis kivonatából tevődik össze, valamint a mentolhoz hasonló hűsítő adalékot is tartalmaz. A mentol rövid ideig tartó hűs érzetet biztosít, a benne található hatóanyag lassan fejti ki hatását és hosszú ideig hat. A termékben található hatóanyag feszesebbé teszi az érfalat, javíthatja az erekben és a hajszálerekben a mikrokeringést.

Használat és adagolás: Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót az ujjára, és lágyan, körkörös masszázzsal kenje szét a láb egész felületén.

Az optimális eredmény eléréséhez használja az emulziót visszeres lábra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd az eredmény fenntartása érdekében naponta egyszer.

A VENOCEUTICAL emulzió hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis. A termék használata nagymértékben befolyásolja a bőr minőségét.

Vigyázat, a dugattyú gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolóba, amely nehezíti a további munkát!

apiland-nagykerek-allojpg

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

14 féle hasznos baktériumtörzs

Bio-Kult Probiotikumok

Pihentető alvás + szép bőr

Pihentető alvás + szép bőr

A csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Calcisol - a csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Kosár