Vitamin és Gyógynövény szaküzlet
Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp - 50ml
Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp - 50ml
2.279 Ft

Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp – 50ml

2.279 Ft

A Relax csepp összetevői oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást és elősegítik a pihentető, mély alvást.

Készleten

Cikkszám: 85659 Kategória: Gyártó:

Erba Vita LietoSON alkoholmentes Relax csepp

A LietoSON relax cseppösszetevői oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást és elősegítik a pihentető, mély alvást. A csepp összetevői standardizált kivonatok, melyek egymással szinergiában állnak, így az összetevők közötti kölcsönhatás nagyobb, mint ha csak összeadnánk azok élettani hatásait.

A csepp gyógynövény kivonatai segítik az idegrendszer szerkezeti működését és épségét, amit a túlzott stressz könnyen kikezd, hozzájárulnak az álmatlanság és a pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozásához, valamint eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot, szorongást, ami kihat az alvás mennyiségére. Ezáltal az összetevők egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely egy igen jellemző tünetegyüttes napjainkban.

Összetevők: glicerin (növényi), víz, a következő növények hidroglicerines kivonatai: galagonyavirág és levelek, golgotavirág, citromfűlevél, hársfavirág száraz kivonata, 5%-os flavonoid tartalommal, macskagyökér száraz kivonata, 0,8%-os valerénsav tartalommal; aromák piridoxin hidroklorid (B6 vitamin).

Már 3 éves kortól fogyasztható, a legkisebbeknek ágybavizelés ellen is ajánljuk.A csepegtetős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát, minden életkorban és minden helyzetben.Kellemes narancsos ízben.

Felhasználási javaslat:

– naponta 2 x 40- 60 csepp, önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva. Érdemes lenyelés előtt kicsit a szájban tartani, hogy az összetevők hatóanyagai a nyálkahártyán keresztül is felszívódjanak.

– pihentető alváshoz este, lefekvés előtt, egyszer 40 cseppet önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva.

– 3-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét alkalmazzuk.

– egy pipetta felszívás egyenlő 20 cseppel. (1 adagnak 2 pipetta felel meg.)

Erba Vita Lietoson

Mivel természetes termék, ezért üledék jelenhet meg az alján, amely nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt felrázandó!

nottevit-banner-800jpg

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

14 féle hasznos baktériumtörzs

Bio-Kult Probiotikumok

Pihentető alvás + szép bőr

Pihentető alvás + szép bőr

A csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Calcisol - a csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Kosár