Vitamin és Gyógynövény szaküzlet
dr. Schulze's béltisztító 2. formula - 227g
dr. Schulze's béltisztító 2. formula - 227g
20.810 Ft

dr. Schulze’s béltisztító 2. formula – 227g

20.810 Ft

Ez a készítmény egy erőteljes béltisztító. Feltételezve a Formula #1 használatát, aminek következtében már rendszeres bélmozgásról beszélhetünk, most eljött az idő, hogy „mélyre ássunk”, és a hosszú idő alatt felhalmozódott és tárolt hulladékot kitisztítsuk a beleinkből.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Értesítést kérek, ha újra rendelhető a termék:

dr. Schulze béltisztító 2. formula

Ez a készítmény egy erőteljes béltisztító. Feltételezve a Formula #1 használatát, aminek következtében már rendszeres bélmozgásról beszélhetünk, most eljött az idő, hogy „mélyre ássunk”, és a hosszú idő alatt felhalmozódott és tárolt hulladékot kitisztítsuk a beleinkből. Ez a készítmény erős tisztító és vákuum hatású. Eltávolítja a régi, megkeményedett fekális anyagot a vastagbél falairól és a kitüremkedéseiből. Ezekben a kinyúlt zacskócskákban, melyek a vastagbél falából nyúlnak ki ragad meg a régi, rothadó fekális anyag. Hogy valóban egészségesek legyünk, ezeket az anyagokat el kell a szervezetünkből távolítani.

A Formula#2 erős gyulladásgátló és nyugtató hatással is bír, ami a teljes bélrendszerre, de főképp a vastagbél belső falát borító nyálkás rétegre hat jótékonyan. Ezért különösen fontos olyanok számára, akiknek érzékeny a bélrendszere, gyakran van bélgörcse vagy vastagbél gyulladása. Emellett kiváló gyógyír gyomorrontás vagy ételmérgezés esetére, mert a káros baktériumot azonnal megköti. Ezért ha külföldre utazik, vigyen magával, mert a készítmény nagyon hatásos bélparazita pusztító is egyben. A Formula #2, a Formula #1-gyel együtt testesíti meg a Bélméregtelenítő Programot, amit mindenkinek ajánlatos évente legalább kétszer elvégezni, még akkor is, ha eddig semmilyen szorulásos, vagy bélbetegséggel kapcsolatos panasza nem volt. Ha pedig szenved ilyentől, akkor évente négyszer ajánlatos elvégezni ezt.

Gyógynövény alkotóelemek:

Lenmag(Linum usitatissimum),alma pektin (Malus communis), gyógyászati agyag, útifű mag és hüvely(Plantago psyllium) vörös szilfa belső kérge(Ulmus fulva), fehérmályva gyökere (Althaea officinalis), borsmenta levél (Mentha piperita) és aktív fűzfaszén (Salix alba)

Adagolás:

A Formula#2 szedéséhez normális bélmozgásra van szükség. Addig szedje a Formula#1-et, amíg ezt el nem éri. A Formula#2-t napi 5 alkalommal kell szedni. Tegyen 1 púpozott teáskanálnyi port egy fedett edénybe, majd öntsön rá 2,5-3 dl gyümölcslevet. Erősen rázza össze, és azonnal igya meg. Ez 1 órával a reggeli után történjen, majd ½ órával ebéd előtt, ebéd és vacsora között, ½ órával vacsora előtt, végül 1 órával lefekvés előtt. Így lesz napi 5 alkalom. De beveheti a nap bármely időszakában, azonban étkezések előtt vagy után minimum fél órát várjon vele.

FONTOS! Mivel a készítmény orvosi agyagot tartalmaz okozhat némi szorulást.
Ezért nagyon ajánlott hogy öt napon keresztül szedjen megfelelő mennyiségü Formula#1 kapszulát!

specchiasol-lenimyrjpg

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

14 féle hasznos baktériumtörzs

Bio-Kult Probiotikumok

Pihentető alvás + szép bőr

Pihentető alvás + szép bőr

A csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Calcisol - a csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Kosár