Vitamin és Gyógynövény szaküzlet
Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves cink, szelén+C-vitamin kapszula - 60db
Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves cink, szelén+C-vitamin kapszula - 60db
2.957 Ft

Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves cink, szelén+C-vitamin kapszula – 60db

2.957 Ft

A termék komplex összetevői révén elősegítheti az immunrendszer megfelelőműködését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok,gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését. A béta-glükán az egyiklegismertebb immunerősítő.

Készleten

Cikkszám: 109649 Kategóriák: , Gyártó:

Dr. Herz Béta-Glükán+Szerves cink, szelén+C-vitamin kapszula

A termék komplex összetevői révén elősegítheti az immunrendszer megfelelőműködését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok,gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését. A béta-glükán az egyiklegismertebb immunerősítő. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosulócink-glükonátot, valamint szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metioninttartalmaz. A szelén, cink, c-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszelszembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Mire jó a béta-glükán?

 • Elsősorban az immunrendszer megerősítésére és stimulálására alkalmazzák. Mivel feldolgozásában nagy szerepe van a makrofágoknak, illetve az immunrendszer más sejtjeinek, ezért fogyasztását követően a szervezet védekező rendszere olyan “lökést” kap, melynek segítségével könnyebben győzhetjük le a betegségeket, illetve hatékonyabban állhatunk ellent a fertőzéseknek.
 • Segítségével sikeresen erősíthető meg a krónikus betegek, a tartósan stressznek kitett egyének, a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is.
 • Hatásos bizonyos daganattípusok kezelésében. A béta-glükánt feldolgozó makrofágok olyan anyagokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező fehérvérsejteket az azonos markerekkel megjelölt tumorsejtek elpusztítására.
 • Javíthatja a krónikus bőrbetegségekben (pl. ekcéma, atópiás dermatitisz) szenvedők állapotát.
 • A magas koleszterinszintűeknél az élesztőkivonatból előállított béta-glükánok csökkenthetik a koleszterinszintet azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.

Ajánlott fogyasztás: napi 2 kapszula.

Hatóanyag-tartalom napi 2 kapszulában:

 • Élesztőgomba kivonat 500mg
  – ebből Béta-glükán (1,3/1,6 D) 400mg
 • C-vitamin 250mg
 • Szerves cink 12mg
 • Szerves szelén 120mcg

Összetevők: Élesztőgomba kivonat (Saccharomyces cerevisiae) 80% Béta-glükán (1,3/1,6 D) tartalommal,L-aszkorbinsav, hidroxipropil-metil-cellulóz, (kapszulahéj), tömegnövelő szerek (kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz), cink-glükonát,csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), L-szeleno-metionin.

dr-organic-deo800png

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

14 féle hasznos baktériumtörzs

Bio-Kult Probiotikumok

Pihentető alvás + szép bőr

Pihentető alvás + szép bőr

A csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Calcisol - a csontok szerves kalciumot érdemelnek!

Kosár