Vitamin és Gyógynövény szaküzlet
BioCo Porc & Izom Csont Komplex MegaPack tabletta - 120db
BioCo Porc & Izom Csont Komplex MegaPack tabletta - 120db
4.157 Ft 3.732 Ft
Akció!

BioCo Porc & Izom Csont Komplex MegaPack tabletta – 120db

4.157 Ft 3.732 Ft

Túlterhelés miatt kialakult ízületi betegségekben vagy porckopásban szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer.

BioCo Porc & Izom Csont Komplex MegaPack tabletta

Azonízületi betegségekben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű készítmény, akiknél a csontozat és izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fektetni egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.

Alkalmazása javasolt azon ízületi betegségekben szenvedők számára, akiknél a csontozat és izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fektetni egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére:

  • túlsúlyos személyek, sportolók
  • folyamatos álló illetve nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek izomzata, csontrendszere és ízületei fokozott terhelésnek vannak kitéve
  • idősebb korban lévők számára

Kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. Aglükózamin a porcok természetes alkotóeleme. AD-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához. AC-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint a normál csontozat fenntartásához. Amangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a normál csontozat fenntartásához.

Adagolás: Felnőttek számára napi 3 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre (minimum 2 liter naponta)! A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. Javasolt a tablettákat étkezés közben/után bő folyadékkal lenyelni.

Aktív összetevők3 filmtablettában (napi adagban)100 g készítményben
C-vitamin80 mg (100%)*1,473 g
D3-vitamin10 µg (200%)*0,184 mg
Cink10 mg (100%)*0,184 g
Kalcium400 mg (50%)*7,367 g
Mangán2 mg (100%)*36,851 mg
Réz1 mg (100%)*18,453 mg
Glükozamin-szulfát1500 mg27,624 g
*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
Egyéb összetevők3 filmtablettában (napi adagban)100 g készítményben
Kollagén120 mg2,210 g
Metil-szulfonil-metán (MSM)600 mg11,050 g

Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (rák/héjas állat eredetű); kalcium-karbonát; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); metil-szulfonil-metán (MSM); fényező anyag (zsírsavak);kollagén (hal eredetű); L-aszkorbinsav; cink-citrát; színezékek (titán-dioxid, vas-oxid); csomósodást gátló (szilícium-dioxid); réz-glükonát; mangán-szulfát; részben hidrogénezettszójabab olaj; kolekalciferol

Figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Ne fogyasszon a javasolt napi adagnál többet! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A termék rák/héjas állat eredetű glükozamin-szulfátot tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel rákfélék, kagylók, esetleg puhatestű állatok fogyasztása során! A termék szója eredetű olajat tartalmaz, az arra érzékenyek ne fogyasszák a készítményt! Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott.

tenmag-maca-800jpg

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Kosár